Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

AI-genererade bilder i marknadsföring – risk eller möjlighet?

mars 21 @ 08:30 - 09:30

Detta är ett seminarium i regi av AWA, i form av ett frukostmöte. Läs vidare och glöm inte att anmäla dig (i slutet av texten).

AI-genererat material är ett omdiskuterat ämne, inte minst användningen av sådant material i marknadsföring. Samtidigt väcker det flera frågor – särskilt ur ett upphovsrättsligt perspektiv. Vi är därför glada att kunna bjuda in till ett frukostseminarium på temat AI-genererade bilder i marknadsföring.

Vi inleder med att presentera det upphovsrättsliga regelverket och dess utmaningar i förhållande till AI-genererade bilder. Därefter diskuterar vi vad som gäller för de bilder som ett AI-verktyg tränar på och vilka rättigheter (om några?) man får till de bilder som man genererat via ett AI-verktyg.

Under seminariet kommer vi även att jämföra allmänna villkor för ett antal vanligt förekommande AI-verktyg som finns på marknaden idag för att belysa vad ’I accept’ faktiskt innebär för användningen av AI-genererade bilder i marknadsföring. Här har du chansen att utforska det högaktuella ämnet i marknadsföring och samtidigt utbyta erfarenheter med likasinnade från en mängd olika branscher.

AWA:s IP-konsulter finns på plats så ta gärna tillfället i akt att diskutera dina IP-frågor och andra relaterade ämnen.

Det bjuds på frukost och spännande samtal! Varmt välkommen!

Anmälan sker på AWA´s hemsida >>> HÄR

Detaljer

Datum:
mars 21
Tid:
08:30 - 09:30
Evenemang Kategori:

Arrangör

AWA

Plats

AWA Sweden AB
Matrosgatan 1, våningsplan 7
Malmö, Sverige
+ Google Map