Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Försäljning och marknadsföring

maj 1 @ 18:00 - 20:30

Gratis

Visste du att 95 procent av köpare valde en lösning som tillhandahöll dem med tillräckligt mycket innehåll för att navigera genom hela köpprocessen?

Det säger en hel del om hur viktig länken är mellan försäljning och marknadsföring. De flesta köpare letar efter en hand som kan hålla dem genom köpprocessen, och det är upp till dig att skapa det innehåll som fungerar som en igenkänning till marknadsföringen.

Marknadsföring är enkelt utryckt ett sätt att på olika sätt att informera marknaden om sin existens, produkters funktioner, broschyrer och utskick – allt i syfte att informera och tränga igenom med intressant information. Detta är bland det svåraste momentet för framgång med en färdig idé och produkt, och här har man en oerhörd hjälp av en väl genomförd affärsplan.

Försäljningen sedan är ett operativt arbete i att boka och träffa kunder med marknadsföringen som underlag. Har kunden någon form av referens till produkt eller företag är det enklare än att boka ett möte utan någon som helst koppling till marknadsföringen – sk. ”Kalla samtal” eller ”canvas”.

Att ge sig ut för att sälja via canvasbesök innebar att man, helt oannonserat, stegade in på ett företag för att sälja sina produkter eller tjänster.

Mer av skillnader i marknadsföring och försäljning samt utnyttjande av CRM-system på föreläsningen.

Mer inom kort…!

Detaljer

Datum:
maj 1
Tid:
18:00 - 20:30
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Styrelsen

Plats

Tryckeriet (HD-Huset)
Vasatorpsvägen 1B - plan 3
Helsingborg,
+ Google Map