Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Medlemsmöte “nystartsmöte”

maj 29, 2023 @ 18:00 - 21:00

Gratis

Medlemsmöte den 29:e maj. klockan 18:00 till 21:00

WHO – Världshälsoorganisationen har ju nu förklarat pandemin  – som över (för den här gången…) och då skall inte vi (styrelsen) dra ut på tiden utan försöka samla alla viljor och komma igång med en trevlig verksamhet för Svenska Uppfinnareföreningen i Helsingborg.

Hans Lindblom, ny ordförande, och övriga styrelsen har en vision om att föreningen kommer att bli en intressant plattform för innovativa personer i alla åldrar – kvinnor och män. Den utmaning styrelsen står inför är att öppna upp och berätta för omvärlden vad man som uppfinnare, medlem eller presumtiv medlem kan förvänta sig av Svenska Uppfinnareföreningen i Helsingborg.
Om nu Pandemin är skälet till att många inte ännu kommit tillbaka som medlemmar så inser vi verkligen att det är hög tid att få saker att hända!

Alla medlemmar har nu en möjlighet att kunna påverka och presentera sina tankar kring varför man skall vara kvar som medlem, eller hur man övertygar en kompis, familj och andra om fördelarna med ett medlemskap i Svenska Uppfinnareföreningen i Helsingborg.

Fundera lite på vad du vill skall hända, vad är just din bild av en väl fungerande uppfinnareförening.

Vi är inte längre i Hetch, utan det är Tryckeriet, det gamla HD-huset och det kommer att innebära kul möten, kurser, föreläsningar och annat, förutom företagsbesök och andra aktiviteter i regionen. Normal tid är ju 18:00 till 20:00, men det är OK att köra till 21:00 om det drar ut på tiden…

Vi bjuder på en enklare förtäring så det är viktigt att vi vet att kommer! Anmäl dig nedan.

Aktivitetshuset – Tryckeriet
Vasatorpsvägen 1B
Närmaste busshållplats är Regementsvägen.
Till Skånetrafikens webbplats

Tar du bilen
Det finns flera parkeringsplatser på Vasatorpsvägen 1a
på baksidan av lokalen, följ skyltning.

Hjärtligt Välkomna
Styrelsen


Detaljer

Datum:
maj 29, 2023
Tid:
18:00 - 21:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategori:

Arrangör

Styrelsen

Plats

Tryckeriet (HD-Huset)
Vasatorpsvägen 1B - plan 3
Helsingborg,
+ Google Map