Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Skjutningar och sprängningar i samhället…

november 27, 2023 @ 18:00 - 20:00

Gratis

De skjutningar och sprängningar som polisen ser i samhället är en del av en komplex problembild, det pågår ett arbete inom Polismyndigheten att försöka minska skjutningarna, men det kommer att ta tid.

Mattias Nildén, Chef för polisens enhet för grova brott i Skåne kommer och besöker oss den 27:e november. Tiden är 18:00 – 20:00

Polisens förmåga har utvecklats inom bland annat analys, lagföring och resursfördelning. Men de kriminellas förmåga har ökat ännu snabbare. För att stoppa utvecklingen krävs det att flera av samhällets aktörer arbetar för att gemensamt pressa tillbaka den grova brottsligheten.

Mattias och eventuellt ett par av hans kollegor kommer och berättar om deras arbete. Vi kommer att få en inblick i hur de arbetar för att komma i kapp och minska glappet.
Det blir en och annan berättelse från verkligheten och hur det är att åka på skjutningar eller om det är mer än en bomb. Riskerna för personskador är trots det mycket stora då det räcker med att någon råkar passera förbi vid fel tillfälle.

Du får ta med dig en vän, även om han eller hon inte är medlem i föreningen. Det är viktigt att du anmäler dig samt eventuell vän så att fikat med tilltugg räcker till alla.

Medlemsmöte den 27:e november
Om du har några önskemål i samband med aktiviteten...
Jag är...
Kommer med en vän..

Detaljer

Datum:
november 27, 2023
Tid:
18:00 - 20:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategori:

Arrangör

Styrelsen

Plats

Tryckeriet (HD-Huset)
Vasatorpsvägen 1B - plan 3
Helsingborg,
+ Google Map