Att vara medlem i Svenska Uppfinnareföreningen ger dig som uppfinnare och innovatör - mervärde och fördelar ingen annan kan erbjuda.

Tillfällen till kompetensutveckling flera gånger om året

Svenska Uppfinnareföreningen arrangerar evenemang och tillfällen till kompetensutveckling löpande över riket. Det är arrangemang via Riksföreningen, andra uppfinnareföreningar som är medlemmar i Riks samt här hos oss, Svenska Uppfinnareföreningen i Helsingborg. Vi välkomnar naturligtvis uppfinnare och intresserade i hela regionen - Nordvästra Skåne och en bit upp i Halland. Alla får vara med oavsett var man bor!

Allt finns i vårt evenemangskalendarium och det är fritt att välja de som passar i tid och geografiskt. Dessa evenemang är live på plats med eller utan Zoom, endast Zoom eller inspelat och möjligt att se senare som Webinar. Vissa av dessa evenemang har en liten kostnad, men i de flesta betalar medlem ingenting. Ett väldigt bra skäl till att komma med som medlem - här och nu!

Som evenemang kommer du att kunna välja på:

  • Föredrag
  • Seminarier
  • Paneldebatter
  • webbinarier
  • Företagsbesök

Vi erbjuder våra medlemmar anpassade förmåner, tjänster och erbjudanden. Hos oss får du hjälp med allt som har med uppfinnandet att göra, vare sig du är på idéstadiet eller redan i produktion. Vi är till för dig!

 

Unika möjligheter - utan konkurrens

I föreningen,  bland våra medlemmar, finns personer som gjort resan från idé till att kunna sälja sin produkt.
Detta är en unik möjlighet vilket du inte hittar någon annan stans. Det finns många företag som gärna hjälper till i processen för att skydda din idé och ta dig hela vägen till kommersiell produkt för en ansenlig kostnad - men inte med den personliga och engagerande entusiasm en uppfinnare berättar om sin egen resa, för bara en medlemsavgift...

 

Medlemsregistrering