Medlemsmöten vi planerar - ej klara

Styrelsen har som regel en rad uppslag och idéer kring medlemsmöten. Medlemmarna i Svenska Uppfinnareföreningen i Helsingborg är ju en tillgång och styrelsen försöker att hitta aktiviteter som inspirerar och som tar uppfinnandet vidare.

Det kommer alltså inte bara handla om besök hos företag och andra organisationer. Det kan bli ett föredrag, seminarium och liknande. Klart är att det blir ett möte den sista måndagen i månaden men det kan också bli ytterligare aktiviteter andra dagar i månaden - beroende på önskemål från berörda för aktiviteten.

Här nedan hittar ni medlemsaktiviteter som är i planeringsstadiet - utan datum. När de väl är klara med datum hittar ni dem under EVENT & AKTIVITETER i menyn.

Vi skulle gärna se att ni som medlemmar kommer med förslag på aktivitet / företagsbesök... HÄR

 

BJELIN

Bjelin ingår i Pervanovo Invest AB-koncernen och utvecklar och tillverkar ett brett produktsortiment av både traditionella trägolv och innovativa golv av nya material. Utvecklingen utförs i samarbete med systerbolaget Välinge Innovation AB, mest känt som klickgolvets uppfinnare.

Tillverkningen sker i våra toppmoderna fabriker i Sverige och i norra Kroatien, där vi har tillgång till högkvalitativt FSC-certifierat virke och mycket erfarna medarbetare som i generationer arbetat med att förädla det välkända Slavisk ek till vinfat och idag till golv.

Vi har kontakt med ledningen som berättar:

"Vi genomgår just nu en organisationsförändring och har dessvärre inte möjlighet/resurser att ta emot Er under hösten. Det är mycket möjligt att detta kan komma att förändras framåt våren, så hör gärna av Er igen längre fram"

Läs mer om Bjelin HÄR

Vi har några till...

Dessa är ännu bara på idéstadiet, men så snart det blir vettig information så dyker det upp här.Home | Main Event

Våren har varit tuff men vi har ju faktiskt arrangerat ett par event, om än med få medlemmar. För att det kanske blir fler medlemmar över tid vill vi nämna att det är oerhört välkommet med idéer från er där ute.

Skicka några rader - HÄR