Genomförda projekt - medlemsföreningen i Helsingborg

.......................................................

P41

P41® är ett urinprovskärl för engångsbruk som underlättar / förenklar urinprov från kvinnor och barn. P41® är anatomiskt anpassad för kvinnor men förenklar även provtagning från barn och äldre eftersom kärlet enkelt kan placeras i en blöja. Pluggen förseglar urinprovskärlet. Tillverkas i plast eller biomaterial och i olika storlekar..

Detta projekt är ett direkt resultat av fördelarna med att vara medlem i Svenska Uppfinnareföreningen. Upphovsman och uppfinnare är Michael Rausman. Tidigare ordförande i vår förening...

P41

............................................

REX - 0166

REX är en mobilapplikation och personlig säkerhetsassistent i ficken. Aktiverar och manövrerar ett säkerhetssystem. Kontrollera temperatur och händelser, se live på distans och kontrollera elektriska apparater från var som helst i världen. Anslut hela din familj, arbetskamrater och partners.

Att detta blev verklighet är resultatet av medlemskapet i Svenska Uppfinnareföreningen. Utrustningen är en vidareutveckling av ett larmsystem, nu anpassat till båtar och övriga rörliga objekt...

Upphovsman och utvecklare är Hans Lindblom. Hans har varit medlem i 3 år och har med hjälp av medlemmar och deras erfarenhet hjälpt Hans få pengar till arbetet med att färdigställa och starta marknadsföringen av REX övervakningssystem.

0166

............................................

Synfältsvinklaren Se90

Hjälpmedel mot paddnacke!...

Hur länge kan du använda din smarta telefon utan att få spänningshuvudvärk eller nackont? Synfältsvinklaren Se90 fungerar utmärkt för att skona nacken när man sitter och läser eller jobbar med en smartphone, läsplatta eller padda. Ett diskret verktyg som är lätt att använda då man tittar rakt fram men ändå ser nedåt eller uppåt utan att böja nacken.

En växande grupp som får nackproblem är ungdomar som ständigt sitter med böjd nacke och studerar sina mobiler och läsplattor.

Produkten finns i flera olika färger och kan anpassas efter önskemål.

Se90

............................................