Hjälpmedel mot paddnacke!

Hur länge kan du använda din smarta telefon utan att få spänningshuvudvärk eller nackont? Synfältsvinklaren Se90 fungerar utmärkt för att skona nacken när man sitter och läser eller jobbar med en smartphone, läsplatta eller padda. Ett diskret verktyg som är lätt att använda då man tittar rakt fram men ändå ser nedåt eller uppåt utan att böja nacken.
En växande grupp som får nackproblem är ungdomar som ständigt sitter med böjd nacke och studerar sina mobiler och läsplattor.

  • Se90™ fäster du på dina läsglasögon eller solglasögon. Med hjälp av Se90™ kan du se neråt eller uppåt utan att böja din nacke.
  • Se90™ är för dig som har ont i nacke eller axlar, har problem att böja på nacken eller arbetar i påfrestande arbetsställningar.
  • Se90™ kan till exempel användas för bättre ergonomi efter pisksnärtsskada/whiplashskada, nackstukning, steloperation eller om du är sängliggande, eller har fått så kallad smartphone- eller paddnacke.
  • Se90™ kan även användas förebyggande för att undvika nackont på grund av överansträngning.
  • Se90™ fungerar som ett felvänt periskop. Fyra färger, välj enfärgad eller tvåfärgad!

En idé

Skälet till att Anita Åkesson kom på att detta var typiskt för starten för en uppfinning. Mycket uppstår av det enkla utan man förstår varför.

Anita berättar: